Welkom in ons experience center

Met ruim 800 m²
SCOTT bikes en e-bikes

Hét SCOTT experience center van Nederland

Waan jezelf in de wereld van SCOTT. Het merk van wereldkampioenen en waar belevenis en plezier de boventoon voeren. In de shop hebben we de beste en meest favoriete fietsen en accessoires voor je geselecteerd.

En maak kennis met het team van Herman in onze showroom, werkplaats of in het wielercafé. Vakidioten met een passie voor fietsen. Ze staan van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar!

Covid-19
We verzoeken je om de coronamaatregelen te respecteren. Je kunt je handen desinfecteren bij binnenkomst, een mondkapje is niet verplicht.

SCOTT Experience Center
Direct onder aan de Holterberg

Onderaan de Sallandse Heuvelrug  vind je het experience center van Herman beleef fietsen. Opgedeeld in E-Bikes en onderliggende segmenten; Mountainbikes (MTB), Racefietsen, Gravelbikes, Kids en Urban stadsfietsen. Zodat je precies weet waar je moet zijn voor jouw favoriete SCOTT fiets. 

Herman biedt fietsen voor ieder budget en met liefde ontworpen en gemaakt.

De juiste accessoires hebben we samen met ervaringsdeskundigen  geselecteerd, evenals onze Herman kledinglijn by Craft. Of wil je graag je eigen droomfiets samenstellen? Een custom made bike afgestemd op je eigen wensen ? Ook dit is mogelijk. Alles voor jouw fietsplezier op één plek!

Wees welkom in onze Werkplaats en het Wielercafé

Onze monteurs staan dagelijks voor je klaar in onze Werkplaats. Terwijl je fiets wordt verzorgd kun je voor een heerlijke kop koffie met een lekkere snack terecht in het Wielercafé.