Just swipe up

FOR MORE ACTION

SCOTT E-Bikes
Elektrische fietsen met de kracht van Bosch

Wanneer je op zoek bent naar alle voordelen van fietsen, maar graag wat extra power wilt ervaren of juist een beetje hulp wilt. De elektrische fietsen van SCOTT zijn gemaakt voor jou. De range loopt van elektrische stadsfietsen, mountainbikes en trekking fietsen. Van mannen, vrouwen en kids. Alle fietsen zijn voorzien van een krachtige Bosch motor die ervoor zorgt dat jij net even gemakkelijke of sneller aankomt.

Waarom kiezen voor een elektrische fiets? De redenen lopen voor iedereen uiteen. Wel ervaren wij dat mensen meer fietsen en vaker de auto laten staan. Meer beweging, meer frisse lucht. Onze E-bikes zijn waterbestendig, dus regen of modder zijn geen reden om niet de fiets te pakken. Bij Herman Beleef fietsen verkopen we alleen E-bikes voorzien van een trapondersteuning. Dit betekent dat wanneer je niet trapt de ondersteuning niet geactiveerd zal worden. De ondersteuning gaat over het algemeen van +50% naar een extra vermogen van +300%, afhankelijk van welke modus je fiets. Van Eco tot aan turbo. 

De motoren van Bosch hebben zich al bewezen. Al ruim 10 jaar acteren zij als wereldkampioen op het gebied van elektrisch fietsen. Zo laten deze motoren zich optimaal doseren, door een uitgekiend sensormanagement. De fietsen van SCOTT zijn in de meeste gevallen voorzien van de Performance Line CX. Compact, licht en met meer power dan de voorgangers en dat zorgt voor een aanstekelijk fietsplezier. 

Dus....een elektrische stadfiets? Of die brute e-mountainbikeDe ideale fiets zit er tussen. Aan jou om te kiezen.

E-Bikes van SCOTT
Met de power van Bosch!

Wanneer je op zoek bent naar alle voordelen van fietsen maar graag wat extra power wilt ervaren of juist een beetje hulp wilt. De elektrische fietsen van SCOTT zijn gemaakt voor jou. De range loopt van elektrische stadsfietsen, mountainbikes en trekking fietsen. Van mannen, vrouwen en kids. De ideale fiets zit er tussen. Aan jou om te kiezen.

De Performance Line CX zorgt voor een unieke e-bike belevenis:  compact, licht en met meer power combineert deze drive unit hoogwaardige materialen, een enorm krachtige aandrijving en high-end sensoren. Daarmee krijgt ook de e-Mountainbike een geheel nieuwe dimensie.

Bosch software update nodig?
Maak een afspraak en we regelen het graag voor je in onze eigen werkplaats.

Ontdek onze selectie e-bikes
Elektrische fietsen van SCOTT