There are those who just bike,
and those who live to bike

SCOTT Bikes

Bij SCOTT staat innovatie, plezier en beleving centraal. Dat is waarom er zoveel aandacht is voor om de beste en meest favoriete fiets te ontwerpen en te ontwikkelen. NO SHORT CUTS! 

Zaken op de juiste manier doen én om de juiste redenen. Dat is de visie achter dit merk. Het merk van wereldkampioenen en waar belevenis en plezier de boventoon voeren. In de shop hebben we de beste en meest favoriete fietsen geselecteerd voor je. Opgedeeld in verschillende segmenten; MTB, Race, Gravel, Kids, E-bikes en stadsfietsen zodat jij precies weet waar je moet zijn voor jouw favoriete fiets. Fietsen voor ieder budget en met liefde ontworpen en gemaakt.

Het team van Herman gaat verder

Maar wij doen meer en vinden het belangrijk dat jij hetzelfde plezier ervaart als wij. De juiste fiets voor jouw plezier staat bij ons op nummer één. Zo gaan wij samen op zoek naar de beste fiets die perfect aansluit bij jouw wensen. Met ons Try the Bike concept kun jij je fiets uitgebreid testen, ervaren en beleven en wij stoppen niet tot jij volledig tevreden bent. Via een bikefitting stellen wij de fiets volledig af op jouw houding en geven we je fiets natuurlijk de juiste accessoires. Voor minder doen wij het niet!

Mountainbikes, racefietsen, gravelbikes, stadsfietsen en coole bikes voor de kids. Kies je discipline en vind jouw perfecte fiets!

Ontdek onze selectie fietsen
Compleet assortiment SCOTT bikes