herman beleef fietsen

En zijn partners

De partners van Herman...
Een Experience Center neerzetten kunnen we niet alleen

Een Experience Center neerzetten kunnen we natuurlijk niet alleen. We trekken ons eigen plan, maar kiezen onze samenwerkingen en partners heel bewust. De juiste visie en passie moet gedeeld worden en het plezier moet natuurlijk op nummer één staan. Wij hebben het geluk dat wij samenwerken met een selecte groep van vakidioten die hetzelfde geloven als wij.

Total Bikefitting

Het team van Total Bikefitting heeft een eigen plek in ons Experience Center. Fietsen begint immers met de juiste houding en een juist afgestelde fiets. Het team van Total Bikeftting heeft alle know-how in huis om jouw de beste fit op de fiets te geven. Met een professionele aanpak, uitgebreide analyse en de beste tools dragen zij bij aan meer fietsplezier. Een bikefitting is niet gewoonweg een rekenmodel. Bij Total Bikefitting gaat men uit van een uniek individu, waarbij de fietsdoeleinden, houding en leeftijd het uitgangspunt zijn.

Sportvoedingwebshop.com

Goed is niet goed als je beter kunt zijn! Dat is waar dit mooie merk voor staat. De nummer 1 in de Benelux wanneer het draait om voeding voor de sport. Voeding voor het sporten, tijdens het sporten en de juiste voeding na het sporten om weer volledig te herstellen. Topatleten kiezen voor de voeding van Sportvoedingwebshop.com. Jij ook? In ons Experience Center bieden wij diverse repen en gels aan voor onderweg, zodat jij weer de energie hebt om door te gaan. Maar wij hebben natuurlijk meer. Ook de diverse sportdranken en recovery shakes bieden wij aan. Check of proef het zelf in ons Wielercafé.

Craft

Bij Craft Sportswear geloven ze dat de juiste sportkleding bijdraagt aan de beste resultaten. Optimale kwaliteit, functionaliteit en een mooie look & feel. Dit is precies waarom wij kiezen voor dit mooie merk in ons Experience Center. Onderkleding, de Stay Cool lijn en de Be Active lijn is bij ons verkrijgbaar. Onze Herman Beleef fietsen lijn is ontwikkeld samen met de krachtpatsers van Craft. Een comfortabel en stijlvol wielertenue voor al onze ambassadeurs. Bij Craft hechten ze veel waarde aan de kleine details en dit is terug te zien in complete kledinglijn. Bibshorts, handschoenen, sokken? Wij hebben het.