Nu je fiets halen?

Later betalen!

Nu de fiets? Later betalen?
Ook dit is mogelijk bij Herman Beleef fietsen.

Net je droomfiets gespot? Maar het komt nu niet goed uit om deze uitgave te doen? Of je wilt je geld gewoonweg beter verdelen. Dit begrijpen we en daarom werken we samen met SprayPay zodat je nu al je droomfiets rijdt en achteraf in termijnen betaald.

Hoe werkt achteraf betalen?

Wij bieden twee mogelijkheden waarbij je in beide gevallen direct je fiets direct mee kan meenemen. Het voordeel is dat je vooraf weet wat je per maand kwijt bent aan de kosten van je fiets, het nadeel is dat je een hoger aankoopbedrag betaald dan wanneer je je fiets in een keer betaald bij ons in de winkel. Wel is het mogelijk om je fiets eerder volledig en boetevrij af te lossen.


Optie 1
In 3 gelijke delen

Het aankoopbedrag kun je in 3 gelijke delen opsplitsen waarbij je 3 maanden achter elkaar een gelijk deel betaald. Er wordt geen rente berekend.

Optie 2
12, 24 of 36 maanden

Het aankoopbedrag wordt over 12, 24 of 36 maanden verspreid en maandelijks betaal je middels automatische incasso de fiets volledig af. Er wordt rente gerekend maar het is wel mogelijk om je fiets eerder volledig en boetevrij af te lossen.

Bereken het zelf
Scan de QR code in de showroom

Scan de QR code van SprayPay in onze showroom met je smartphone. Vul de benodigde gegevens in en je ziet direct het termijnbedrag voor jouw droomfiets.

Ben je akkoord met het voorstel?

Dan wordt er een check gedaan bij het BKR. Wanneer je een negatieve BKR registratie hebt is betalen in termijnen helaas niet mogelijk. De betaling gaat automatisch via een maandelijkse incasso.

Voorbeeld

Je droomfiets kost € 3.000,- die je graag in 36 maanden, dus 3 jaar wil aflossen.

Kom je er niet uit? Geen probleem, wij helpen je hier natuurlijk graag bij.

 

Aankoopbedrag€ 3.000,00
Looptijd36 maanden
Rente10%
Vast maandbedrag€ 96,18
Totaalbedrag€ 3.462,48